Ardenne Rally Festival Inschrijvingen

Aanvraag

Om de filosofie van het Ardenne Rally Festival te respecteren, die erin bestaat auto’s voor te stellen die de geschiedenis van de rally’s hebben getekend, vragen we u een aanvraag in te dienen om uw voertuig in aanmerking te laten komen.

Wat zijn de criteria voor het al dan niet toelaten van uw wagen?

  • De aankleding van de auto is een heel belangrijk element, want als de auto is versierd met persoonlijke sponsors die niets te maken hebben met de geschiedenis van de auto, wordt hij meteen geweigerd.
  • Er wordt ook rekening gehouden met de mechanische elementen, want als je een Ford Escort met een V8 invoert, wordt die niet geaccepteerd…
  • We zijn inschikkelijker als het gaat om veiligheidsvoorzieningen, die van vroeger kunnen zijn.
  • Toch behouden de organisatoren zich het recht voor om auto’s te accepteren die niet helemaal in de geest van het evenement zijn, maar die interessant kunnen zijn voor toeschouwers.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 150 en de aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst door een jury bestaande uit leden van het Slowly Sideways Benelux organisatiecomité.

Alle inschrijvers krijgen uiterlijk 20 dagen na inschrijving bericht over de status van hun inschrijving. Ploegen die geselecteerd zijn ontvangen een e-mail metde infos voor de betaling. De inschrijving wordt gevalideerd na ontvangst van de betaling.

We raden je aan zo nauwkeurig mogelijk te zijn in de beschrijving van het voorgestelde voertuig, twee foto’s van het voertuig zijn verplicht, evenals een periodefoto van het modelvoertuig. De buitenkant van het voertuig moet overeenkomen met de oorspronkelijke configuratie, met name wat betreft decoratie en stickers.

Inschrijvingen sluiten op 22 april 2024 om 12.00 uur.

Prijzen

Inschrijvingskosten * :

  • 790€ tot 15 maart 2024
  • 990€ na 15 maart 2024

*Een assistance zone van 36m2 (6x6m) is inbegrepen in de inschrijvingskosten. Voor elke extra meter: €20/m2.

Aanvraagformulier

Partenaires

Rechercher dans les news

Fermer Zoomer